Tuesday, 28 March 2017

Giveaway by Hanis Masturina


AKU

Assalamualaikum W.B.T

Aku Noor Marliyana Binti Mazlan. Berumur 24 tahun. Sejak dari kecil aku seorang yang tak berapa nak sosial.. Masa aku sekolah rendah aku kerap dibuli dengan kawan sebaya aku.. Tak cukup dengan buli caci,maki semua aku dah rasa. Tapi, lama kelamaan kalau kena buli selalu mak aku back up pun aku malu.. Maybe ini yang membuatkan aku tak ramai kawan..

Kawan kelas lelaki??

Jangan harap.. Kawan aku yang lain semua boleh berkawan dengan kawan laki, tapi aku tak. Aku kurang dari segi muka.. Dulu, aku hitam muka berkerak sana sini… Bila aku rasa down.. Nak tak nak kertas lah tempat aku meluah perasaan.

Terima kasih kepada Puan Fatimah Rahid kerana kembalikan keyakinan saya yang selama nie dipijak orang.. Disebabkan akak saya boleh pertahankan diri saya waima dilaman sosial ataupun didunia realiti.. Saya tak kisah sekarang orang nak kata apa.. Orang nak kata saya wayar short ke batak popular ke batak follower ke batak pemes ke.. Saya tak kisah.. Kalau aku wayar short tak de lah nak tulis pasal nie..

Korang kalau nak baca terserah dipersilakan..

Kalau tak nak baca pun aku tak paksa.

Kalau rasa aku orang yang bermasalah tak payah follow pun tak pe..

Terima kasih..

Assalamualaikum