Saturday, 10 June 2017

#METURN24

Assalamualaikum W.B.T

Alhamdulillah. 09.06.2017 hari Jumaat ( semalam ) genaplah umur aku 24 tahun... Alhamdulillah sampai ke hari ini aku masih bernafas dan melihat bumi Allah yang maha cantik nie..
Terima kasih kepada yang dah wish birthday saya.. Alhamdulillah dah 24 tahun dah tua bangka dan nak menjelang umur 25 dah.. Tahun depan dah boleh mengundi dah pun.. Hajat aku tahun nie tak nak lah banyak.. Janji sihat tubuh badan dan dapat laksanakan segala impian aku dengan mak aku yang belum tercapai lagi.

TERIMALAH MUKA SEGABAK INI UNTUK ANDA


Akhir kata , aku dah tak hirau lagi apa orang cakap buruk pasal aku.. Sekarang aku nak pekakkan telinga je.. KAWIN?? Tunggulah panggilan Allah macam mana... Kalau ada adelah kalau takde takdelah.. Tak payah sibuk nak tanya hokay!

Love
- AL -


p/s : macam nak tukar template je... ermmm 

No comments:

Post a Comment