Friday, 27 October 2017

REVIEW : BermuaTHAI dengan…

SELASA

17.10.2017

Assalamualaikum W.B.T

#THAIFISHBURGER


Itu hari kan aku bermuaTHAI dengan burger #THAIFISHBURGER . Pada kunyahan pertama aku patty ikan dia biasa jer bagi aku… Macam nak goring isi ikan tilapia dengan tepung… Macam kau makan ikan waktu tengahari kat rumah..

Tetapi , rakan-rakanku

Yang menjadi penguat rasa bagi #THAIFISHBURGER nie adalah bawang dan sos kari hijau pekat dia… Sebab apa yang aku tahu kari hijau original Thailand dia guna lada hijau tegak tu bagi pedas… Bawang tu bahan sokongan untuk bagi dia pedas… Sos #THAIFISHBURGER nie pedasnya sesuai untuk budak-budak. Yang suka pedas gila-gila macam aku pada aku dia cuma kepedasan tahap biasa jer…

#THAIFISHBURGER


Berapa bintang yang AL nak bagi…



Untuk rasa AL bagi 1/10 dan untuk tahap pedas dia pun 1/10… So sape yang nak rasa pergilah ke Mc Donald berdekatan… Sementara masih ada jual MCD … hahahha enjoy your food… 


#THAIFISHBURGER
sorry tinggal bungkus... hahahhaah








2 comments:

  1. sedap burger ni lg dr kfc sawadee huhu

    Salam singgah. Awak dijemput join GA saya! Banyak hadiah nak bagi hihi :)

    http://www.akuseorangtraveler.com/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih singgah sini... yeke??.. tak tahulah tapi tekak orang lain-lain kan sis..
      Insyallah saya akan join...

      Delete