Sunday, 11 February 2018

SEGMEN BLOGLIST SEMPOI





Hi !!  Assalamualaikum. Hari ini AL nak buat segmen untuk korang yang bertajuk SEGMEN BLOGLIST SEMPOI. Sangat senang untuk join segmen nie. Sempoi sangat. Korang baca baca nie
  1. Buat satu entry dan copy lah banner ringkas aku nie dan backlink kan dia
  2. Follow blog aku
  3. Follow Sosial Media aku ( yang nie aku tak paksa )
  4. Dan siap !


Segmen nie akan berjalan daripada hari Ahad 11.02.2018 hingga Ahad 18.02.2018. Tepat pukul 12 .00 AM tu aku dah stop tau… Blogger yang terpilih aku akan bloglist kan dia untuk tatapan semua!!.. Jom join!!


UPDATED !!!! : akan disambung lagi sehingga hari Rabu nie... Jom cepat join!!!

3 comments:

  1. saya join AL

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2018/02/segmen-bloglist-sempoi.html

    ReplyDelete