Tuesday, 8 May 2018

Senangnya tempah hadiah di Printcious.Com Online Gift Malaysia .



Senangnya tempah hadiah di Printcious.Com Online Gift Malaysia.| Jujurnya AL cakap belum pernah rasanya saya mencuba design sendiri custom gift saya …  Walaupun pernah dengar dan kawan AL sendiri pun dah buat.. Tapi uolls kena tahu tempah Mug custom gift kat kedai dengan yang kat sini lain uolls.. Harganya lebih mahal dan ada sesetengah kedai boleh design mug , bantal dan t-shirt je. Kat sini kita boleh beli ke semua item yang biasa kita beli kat kedai barangan cenderahati dalam satu kedai dik. Mana nak cari !!!..

Ini lah dia Printcious.com Online Gift Malaysia . yang menyenangkan kerja korang untuk mencari hadiah . AL pernah jugak tempah kat kedai bantal yang bercetak untuk majlis kawin kakak sedara AL.  Benda kita dah tempah awal pun boleh tak siap.. Frust pun ada .. Kalau tahu kat sini lebih senang AL tempah je kat sini… Korang mesti kena dan wajib mencuba perkhidmatan Printcious dan sekarang masa untuk berubah ke sesuatu yang baru … Tinggalkan cara lama… TAKKAN NAK BELI HADIAH YANG SAMA JE KAN!!

Senangnya tempah hadiah di Printcious.Com Online Gift Malaysia .


Ha !! .. Inilah website dia … Ikut cara dia pun sangatlah mudah .. Hanya dengan tekan Pilih produk > Upload gambar > tambah text > Hantar Order .. Senang giler kan ?. Bayangkanlah daripada kau sibuk – sibuk nak design itu lah ini lah , guna photoshop lah .. TAK PAYAH !!! . Ada gambar semua boleh jalan … Cuba tengok kat bawah nie..

Semua dah moden tinggal nak tak nak je kita untuk mencuba . Rugi dan silap besar lah kalau tak mencuba … Benda dah ada depan mata… Apa lagi guna lah. Tak tahu nak cakap apa lagi … AL yang tengok sendiri apa yang mereka tawarkan pun dah rambang mata…

Cara – caranya

1 . Kenalah daftar / Sign up member


Senangnya tempah hadiah di Printcious.Com Online Gift Malaysia .

Benda online kan.. Benda pertama yang korang kena buat adalah daftar / register dulu keahlian … Senang citer Login via facebook je kan dah senang  Tak payah banyak songeh .

2. Pilih Gift yang anda berkenan.

Senangnya tempah hadiah di Printcious.Com Online Gift Malaysia .
Inilah jejaka yang terhangat yang berada dihati i sekarang .. hewhew

Macam –macam pilihan yang diorang bagi . Kalau AL buat mug . Ikutkan nak buat semua .. Sebab cantik-cantik design diorang . AL pun dah merancang lepas nie nak cuba buat benda lain pulak… Kalau ada gambar semua boleh jalan… DAH TAK PAYAH SUSAH SUSAH NAK DESIGN KAT PHOTOSHOP LAGI!! .  Nak letak gambar sape-sape pun boleh dik. Semua dihujung jari je lah .   

Ini sahaja maklumat yang aku boleh kongsikan kepada kawan – kawan AL yang tengah pening-nak cari hadiah , Terlalu mudah untuk kawan –kawan .. Rugi kalau tak cuba di Printcious,com nie . Kalau nak bagi hadiah biarlah bermakna hadiah itu dan boleh diingati sampai bila – bila kan?.

If you are looking for mug printing supplier, colour mug  or  button badges, don’t forget to contact them.
Or if you have any upcoming birthday party and would like to impress your guest, 
photo booth rental is your best entertainment."







3 comments:

  1. berkali2 staff mrka suruh buat product review tp belum terbuat2 lagi. so busy nowadays!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ini pun kita sempatkan abam kalau tak pun tak sempat.hahah

      Delete
  2. Siqah nak sangat order kat sini tapi masih tidak bekesempatan. Huhu

    ReplyDelete