Dr Nik

By A . L - July 11, 2019



Assalamualaikum dan salam sejahtera .

Hai semua !!!

Rindunya A . L kat blog ini . Dah lama rasanya A . L biarkan bersawang blog ini . Minta maaf bagi yang tertunggu – tunggu cerita apa yang A . L nak ‘ up ‘ dalam blog ini . Ok hari ini kita berbual fasal Dr Nik ok .

Dr Nik Ahmad Faisal , Doktor kacak Kluang

Kalau anda semua ada berkawan dalam facebook A . L , A .L selalu ‘ up ‘ fasal Dr Nik kan . Macam – macam yang aku taip disitu . A . L janji ini adalah coretan terakhir untuk Dr Nik . Ada orang pun dah muak rasanya dengar kan . hahahahah

Dr Nik Ahmad Faisal adalah doktor yang bertanggungjawab atas pembedahan tonsil A . L bulan lalu . Doktor ini lah yang ‘ monitor ‘ fasal tonsil A . L kiranya dari tengok xray sampai habis bedah dia kena jaga pesakit dia ni . Lagipun satu doktor dia ambil 5 pesakit je . Aku yang kritikal masa tu .

Orangnya kacak ke ? . Uiii memang kacak. Dahlah tinggi sama dengan pintu . Aku panggil dia hantu galah . Rambut dia pun aumm . Aku kalau suka lelaki tu aku tengok rambut dia dulu lepas itu pertuturan yang lembut . Itu sangat penting .

Dr Nik ni bukan sekadar ‘ soft spoken ‘ je dahlah hormat orang tua . Yang penting dia macam dah tiada slanga Kelantan bila bercakap . Tapi , yang paling penting sekali ialah .

Aku ni pipit Dr tu enggang aku takkan boleh berdiri sama level dengan dia dan boleh jadi ‘ crush ‘ tapi tak boleh jadi suami . Sebabnya tak sama level . Tak pelah benda pun dah jadi memori kan . Dengan ini A .L isytiharkan tamatlah kisah Dr Nik . Semoga Dr Nik sihat selalu . hihihi

  • Share:

You Might Also Like

1 Comments