LAZADA SHOPATHON BLOGGER CONTEST

By A . L - September 08, 2018




Assalamualaikum W.B.T

Kamu semua nak tahu tak? 9.9 Festival Sale di Lazada kembali lagi . Kamu semua perlu tahu juga . 9 September ini kamu semua akan rambang mata melihat sale dengan harga gila yang kamu semua tidak  terfikir dek akal . Macam – macam rasanya nak beli bila ada sale ni .

Tapi , ini yang AL ingin sangat nak beli . Produk pertama yang AL nak beli ialah :

  • KHIND OT 2501 – Electric Oven 25L  Without Rotisserie Function



Ini adalah salah satu impian aku untuk memiliki oven ni . Lagi bermakna kalau ada yang nak bagi hadiah oven seketul kat aku . Impian aku lagi kalau ada oven ni bolehlah aku jimat sikit perbelanjaan untuk musim raya tahun hadapan . Tahun ni mak ndak aku dah bagi kuih  dan sudah tiba masanya tahun depan aku balas dengan kuih buatan tangan aku sendiri . 

  • ELBA STAND MIXER ESMB9925S


Dah ada oven mesti kena ada mixer . Mixer ni jenis yang besar . AL tak suka mixer yang kecil . Jenuh nak tunggu dia sebati . Tapi , dengan kapasiti dia yang boleh tahan besar , harga yang berpatutan jugak . Why not AL pilih yang ini .


  • TELEKUNG SITI KHADIJAH – Telekung Basic Kain Seri Pagi LZD Exclusive ( One Set ) ( White )


Mak kita teringin nak pakai telukung ni . Tengah kumpul duit . Tapi , lambat lagi nak cukup  . Alangkah bagusnya kalau Lazada dapat penuhi impian mak kita . Impian beday mak untuk tahun ni .

Banyak lagi ikutkan kalau nak beli . Aku pun turut sama sekali pening tengok harga yang murah gila 
– gila ni . Oh ye ! . 9.9 Festival Sale  akan berlangsung 6 sehingga 9 September je tau ... Sampai besok tau!! . Korang tak payah nak tunggu besok tulat dan tulat lagi . Jom serbu laman web   Lazada Malaysia

Doakan aku menang contest ni dan dapat penuhi impian mak aku dan impian aku  untuk tahun ini . Kamu semua yang nak join tu bolehlah klik ni  https://www.lazada.com.my/blogger-contest/  dan yang nak shopping tu bolehlah klik link nie https://www.lazada.com.my/ dan shopping lah sampai poket kau kering



  • Share:

You Might Also Like

5 Comments