LAZADA SHOPATHON BLOGGER CONTEST

By A . L - September 26, 2018


Assalamualaikum dan hi semua ... Kamu semua nak tahu ke tidak . AL ada berita gembira untuk yang suka membeli belah secara 'online'. ( Wahai saka dompet keluarlah ~~~ iyarhhhh ) ..

Lazada Shopathon Sale kembali lagi . Ia berlangsung CUMA satu hari sahaja .. Esok 27 . 09 . 2018 jangan lupa tau . Oh ye ! . AL diminta untuk menjawab 3 jenama kesukaan AL ... Apa ya agak- agak.

1 . Sharp


Jenama Sharp ni tak perlulah kita sangkal lagi dengan kehebatan dia . Orang baru buat teknologi tahun 2018 dia dah sampai 3031 . Ramai puas hati termasuk aku ... ( Gua aim dia punye mixer )

2 . Fujifilm


Fujifilm ni pun barang rare untuk aku . Banyak kawan kawan aku beli hat lain punye jenama camera . tetapi Fujifilm ni jugak jadi idaman ... Huhuhu

3 . Innisfree


Kalau penjagaan kulit ni kita tak boleh sembarangan pilih . That's why aku pilih produk daripada alam semulajadi . Lagipun produk ni pun daripada Korea Selatan ...Tak dapat jumpa Yoona pakai produk yang dia pakai pun .. okay !

So sedia platun ! Jom kita serbu Shopathon Sale ni ! . Satu hari je tau

  • Share:

You Might Also Like

7 Comments