Menang Lazada Shopathon Blogger Contest

By A . L - October 23, 2018

Assalamualaikum dan selamat sejahtera untuk semua pembaca kesayangan AL . Alhamdulillah hasrat AL tahun ini untuk membeli ketuhar tercapai dengan jayanya..


Alhamdulillah syukur sangat - sangat dalam banyak blogger Lazada pilih aku . Nampak tak nama AL dibawah .. Nombor 2 pun okay . Tanpa membuang masa lagi AL dah dapat baucer tersebut selepas hantar maklumat diri AL terus suruh adik AL buka laman web Lazada suruh tolong beli ketuhar jenama Sharp idaman kakak ..
Kalau suruh kakak nya yang beli memang tak pandai lah . Urusan jual beli online ni lagi selamat suruh dia buat .



Akhirnya sampai juga walaupun expected date dah lari . Tapi , okaylah . Banyak juga benda yang tak sedap didengar telinga AL tentang Lazada dan Gdex . Aku harap korang baca lah sendiri .

Akak teruja sangat akak cuba membakar kek pandan .. Alhamdulillah . Cantik kejadian walaupun rasa agak eak sikit .

Kalau tahun depan ada lagi akak nak masuk lagilah . Seronok pula kutip hadiah ... Hahahaha


Menang Lazada Shopathon Blogger Contest

SAYA SAYANG KETUHAR SAYA !

  • Share:

You Might Also Like

5 Comments