PERAK vs TERENGGANU

By A . L - October 27, 2018


Piala Malaysia 2018

Assalamualaikum dan hi untuk semua pembaca blog AL dan juga pencinta bola !!!!... Bahang kian terasa siapa yang bakal memenangi Piala Malaysia tahun 2018 .. Siapa yang menjadi pilihan AL ?

Semestinya Perak , Mengikut carta Perak dah memenangi Piala Malaysia sebanyak 7 kali . Aku memang puji lah daripada segi pertahanan dia dari segi serangan memang jenis A selepas  Pahang .

Tapi , Terengganu FC pun dah okay .. Aku kesian tengok team ni . Dah lama juga lah team ni dah pegang Piala Malaysia . Tapi apapun kita tengok malam ni berpihak pada siapa .... Tak sabarnya nak tengok .

  • Share:

You Might Also Like

1 Comments