ULASAN TENTANG ABPBH31

By A . L - October 08, 2018

Assalamualaikum W.B.T

Hi semua !! . Selamat tengahari . Umum sudahpun mengetahui siapa bintang paling popular kan semalam? . Hari ini AL nak ulas sikit apa yang AL tengok semalam.

Pertama kali yang AL nak ulas bab pengacara . Sumpah Janna Nick sebagai pengacara bukanlah bidang dia . Terlalu merapu dan aku ingat lagi tadi malam selepas bang Fattah Amin dengan isterinya bagi anugerah , ada ke dia boleh cakap yang suami orang tu cute? . What the heck? . Muka mana muka? . Terlalu melampau



Berbicara pasal body shaming aku rasa bang Ajak patut kurangkan dalam pengacaraan . Takut orang lain semakin banyak salah anggap . Zara Zya is very okay dalam pengacaraan . Walaupun mula-mula agak kekok . Aku rasa melodi dah boleh kut fikirkan untuk ganti pengacara .

Nabila Razali? . Saya rasa awak kena buat senaman selalu untuk tingkatkan stamina dalam nyanyian dan dan tolonglah belajar vokal . Maaf untuk dikata dan minta maaf untuk fans dia suara dia memang sumbang .. Boleh lah rujuk kak Ernie ..

Tang komedi tu aku tak puas hati dengan si Zizan .. Kelakar ke dia? . Lawak dia banyak menyakitkan hati. Tapi , itulah .. Undian kan ..

Wany hasrita , biodata Wany Hasrita , MSU

Untuk sang juara kak Wany Hasrita . Walaupun anda dah menggenggam kejuaran ini diharap anda janganlah lupa asal usul anda daripada mana . Anda dah boleh senyum gembira dan dapat menangkis mulut bawang yang berkata anda penyanyi kampung sewaktu tika dahulu . Tanniah juga kepada kelab pemint beliau Wany Hasnizers

Untuk anda yang tak tahu siapa Wany Hasrita . Jom baca biodata dia .

Nama penuh Wany Hasrita adalah Nurshazwany Hasrita Binti Abdullah . Berusia 26 tahun . Figura ini lahir tanggal 25 Disember 1992 di Hospital Kuala Lumpur . Beliau menamatkan pengajiannya di MSU Shah Alam dalam Ijazah Sarjana Muda Sains Perubatan . Beliau juga merupakan artis dibawah naugan FMC Music .

Single pertamanya, iaitu Menahan Rindu adalah sebanyak hampir 30 juta manakala lagu duetnya bersama  Tajul , iaitu Disana Cinta Disini Rindu  ditonton sebanyak 10 juta.

Sumber : https://ms.m.wikipedia.org/wiki/Wany_Hasri

  • Share:

You Might Also Like

5 Comments

  1. Saya setuju dengan ulasan sis, Janna Nick memang nampak macam overacting sangat, memang tak best langsung ABPBH kali nie..

    ReplyDelete
  2. TB tak tengok ABPBH tahun ni.. nak tengok ulangan kat mana yea? hari tu terlepas...

    ReplyDelete
  3. so far smua ok. kecuali pengacara.hahaha

    ReplyDelete