11.11 Blogger Contest ; 11.11 Shopping Festival - THE BIGGEST ONE DAY SALE is here.

By A . L - November 01, 2018


LAZADA

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada semua pembaca blog kesayangan AL ini . Aku nak jerit kuat – kuat ni , 11.11 Shopping Festival datang lagi kawan-kawan ... Sukanya kita ... Kali ini Lazada punya tawaran gila – gila kaw punya harga tau .. Dengan  harga serendah RM 1 dan diskaun hingga 90% kau semua boleh membeli belah sampai lebam ...Ada lagi pulak tu baucar bernilai RM RM11,000,000 .. dan Slash It dan Shake It lagi ...  Harga mesti kena beli !!!!Ya Ampun !!!!!!!!!! .....

AL  suka sangat sale hujung tahun ni .. Macam – macam boleh beli tau .. AL suka ambil peluang sale ni untuk melengkapkan lagi apa yang kurang dalam rumah AL termasuklah keperluan ‘Puan Besar’ dan ‘Princess Kecil ’ AL . Kamu semua nak tahu taka pa 3 barang yang AL nak beli sempena Lazada 11.11 Shopping Festival ni ? . Jom check it out .

  • SHARP EMS80WH ELECTRIC STAND MIXER

Lazada Malaysia , LAZADA 11.11

Memang merancang nak cari mixer yang mur mur je ... Janji boleh buat kuih kegemaran kakak .. Dah lah dapat separuh harga , dapat pulak tools sampingan yang lain , spatula dan dough punya besi ... uishhh excited nya nak buat kuih giler giler ni . 

  • BROTHER JA1450NT SEWING MACHINE ( REPLACE JA – 1400 ) FREE EXTENSION WIDE TABLE

Lazada Malaysia , LAZADA 11.11

Nak sangat beli mesin jahit nie . Cari – cari kat luar semua mahal belaka .. Harga tercekik leher . Jumpa pulak kat Lazada yang murah Brother sewing machine  dapat pulak tu free table .. Berbaloi giler beli ni. Beli mesin ni nanti boleh lah aku jahit baju , seluar aku yang dah bocor ketiaknya dan bocor muntotnya ... Kentut kuat sangat kot sampai bocor segala ... hahahah

  •  CANON E510 WITH CISS

Lazada Malaysia , LAZADA 11.11


‘Princess Kecil’ AL mintak AL tolong survey printer yang mur mur ... Maklumlah tahun ni semester akhir dia . So , banyak kerja yang menggunakan printer ni . Alhamdulillah termakbul jugak doa dia . Nanti kakak beli ye ... Seorang kakak yang baik takkan menghampakan permintaan adiknya ... ( ceittt ... perasan betul .. heheheheh ~~~ )

Korang 11.11 Shopping Festival ni cuma satu hari je gaiss ... 11 November  ni tau  cuma SATU HARI  je ... Hari lain dah tak dapat dah ... Ini time lah mana yang ada suami ke boyfriend tu jeling jeling kenyit kenyit sikit mata tu dan ngorat sikit supaya suami ataupun boyfreng anda terbuka hati bagi duit nak belanja sempena sale kat Lazada nie. Dah dapat tu bolehlah pergi ke link ni  https://www.lazada.com.my/ shopping lah sampai dompet diorang kering .... Selamat bershopping ...

  • Share:

You Might Also Like

27 Comments

  1. Good luck, jemput baca ye :)

    https://ombakbergigis.blogspot.com/2018/11/1111-shopping-festival-biggest-one-day.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih doakan AL OM ... Good luck untuk awak juga .

      Delete
  2. hehe mmg excited betul nak 11.11 ni kan, dari skrg ni pon dah rambang mata tengok segala promotion, sale, activities etc yg ada. mood shopping mmg totally onzzz sangat dah ni haha. anyway all the best! 😁

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu kak Qeela .. SG shop ada Shoppe ada . Macam -macam adalah yang penting kita kena bezkan yang mana keperluan dan kehendak , supaya kita tak membazir kemudain hari

      Delete
  3. Sukanya bila ada sale-sale ni. Mulalah rambang mata nak beli yang mana..hahaa..dah masuk dalam cart dah uii..tinggal tunggu nak keluarkan je..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masa jualan murah ini lah kak nad kita boleh dapat barang dengan harga murah .. Hari lain tak ada lah .. Yang penting kita perlu jadi pembeli yang bijak ...

      Delete
  4. Sini sana sales..mulalah gatal tangan nak shopping..adoii tak kuat iman betullah...hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sabar sis kuatkan iman .. yang penting bezakan yang perlu sahaja ok ...

      Delete
  5. Wow banyaknya barang idaman dia hehehe kita pun ada juga yang nak beli sempena dengan promosi 11.11 ni hehehe banyak yang murah best juga....

    ReplyDelete
    Replies
    1. barang teringin lama sangat nak membeli abang MM ... Kita tunggu jualan murah baru dapat beli ... kalau dapat ... emmmm ... emmmm

      Delete
  6. Saya pun ada jugak wishlist dekat lazada dan shopee. Nak tunggu sale 11.11 sebab nak dapatkan diskaun. Baru berbaloi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu akak ... Beli masa jualan murah ni jimat banyak daripada hari biasa

      Delete
  7. alamak kak mengundang betul ni. Mmg banyj online sales 11.11 ni. Kalau dh mmg kaki online shopping mmg cm ni. Hehehe

    ReplyDelete
  8. The 11.11 sales is not to be.missed, everything is worth it after the bargain.

    ReplyDelete
  9. memang tak sabar nak tunggu tarikh 11.11 tu..segala dalam cart tu nanti kosong boleh isi balik kan

    ReplyDelete
  10. Syioknya sales marata2 11.11 nanti kan..tpi tu la nasib la da xberapa minat shopping dah... kalau x mesti terjebak skli ni

    ReplyDelete
  11. Wahhh..... Syioknya. Sana sini 11.11 sale! Teruja nak singgah tengok apa yang menarik meletop murah kat sini. Yelah... Kita pembeli yang harus bijak berbelanja

    ReplyDelete
  12. Hehe. Sempoi penulisan. Sukeee. Btw, berentapla Lazada, Shopee dan Sg Shop 11/11 ni. Kita nak beli apa ek? Nak usha2 jugaklah. Hehe

    ReplyDelete
  13. Nak survey harga printer la nanti. Sebab printer kena ada kat dalam rumah kan. Lagi-lagi anak pun dah nak masuk sekolah. Nak print itu ini, payah kalau nak pinjam orang.

    ReplyDelete
  14. Malas nak buka lazada sebab kalau buka mulah rambang mata nak beli itu ini. Hahaha.. Tapi print tuh memang kena beli sebab keperluan kan

    ReplyDelete
  15. mulanya terkejut jugak tengok harga printer tu sebabnya sama model dgn yg sy punya. sy beli harga 210 je. tp bila tengok betul2, mereka dah ubahsuaikan ink nya. baguslah tu sebabnya ink jenis itu lebih murah berbanding inkjet tu. anyway, good luck ya !

    ReplyDelete
  16. Rawlins pun nak try gak la contest nie. Macam-macam Rawlins nak senaraikan sebab Rawlins banyak benda yang diinginkan hahaha. Moga berjaya ye

    ReplyDelete
  17. Dah lama liez xshopping online..tgk lak sales 11.11 terus rasa nak shopping.. byk brg dalam cart tu hihihi goodluck alia

    ReplyDelete
  18. promosi 11.11 ni memang hebat.. hampir semua barang ada potongan harga.. rugi kalau tak beli. next time kita tengok harga barang yg kita nak terus kembali kpd harga asal huhu

    ReplyDelete
  19. Aduhaii.. gempak pula sale nie.. xbeli rasa sayang.. kalu beli confirm melayang.. hahaha

    ReplyDelete
  20. wah shu masih di shopee bershopping.

    ReplyDelete